top of page
Embryonala stamceller

Kunskap är makt

Nu är du ett steg närmare att själv ta makten över ditt välmående för att hitta hållbar balans i livet.

 

Fyll i dina uppgifter i formuläret. När jag har fått din anmälan kommer du att få ett välkomstmail med mer information tillsammans med faktura. Läs allmänna villkor och köpevillkor innan du anmäler dig.

Allmänna villkor och köpevillkor

Anmälan är bindande och gäller hela utbildningens längd. När du har skickat in din anmälan har du ingått ett avtal med mig. Du har enligt distanslagen rätt till 14 dagars ångerrätt efter ingått avtal, under förutsättning att kursen inte har börjat. Så fort kursen börjar och du går med i Facebook-gruppen har du förverkat din ångerrätt. I övrigt finns ingen möjlighet till återbetalning vid avbokning. Du har genom din anmälan godkänt dessa villkor.

 

Utbildningen sker i en privat Facebookgrupp. Elisabet svarar på kommentarer och meddelanden via Facebook inom senast 12 timmar. Liveträff sker online via Zoom. Inspelning av möten delas ut i efterhand och finns tillgänglig så länge Facebook finns.

Elisabet tillhandahåller föreläsningar, övningar, material och vägledning för att du ska kunna tillgodogöra dig kunskapen, men det är ditt (klientens/kundens) ansvar att utföra arbetet i kursen och att därmed med säkerställa resultatet och utifrån materialet.

bottom of page