top of page

Gratis föreläsning:
Börja träna efter utmattningssyndrom

När energin försvinner i samband med utmattningssyndrom tappar många sin träning. Och det är nödvändigt för har vi inte energi kan vi inte heller använda den. Så småningom, när läkningen kommit tillräckligt långt, är träning ett viktigt verktyg för att få kroppen att producera energi igen. Men hur ska vi göra för att samtidigt lyssna på kroppen och inte köra på för hårt?

 

Söndagen den 16 juni träffas Elisabet Hammaburg och den personliga tränaren Tina Hollerup för att prata om hur vi kan börja träna igen efter utmattningssyndrom. Vi har båda erfarenhet av utmattning och vet vilka utmaningar träning och utmattning i kombination medför. Vi kommer att dela med oss av teoretisk kunskap om hur kropp och träning efter utmattning hänger ihop och praktiska tips för att balansera kroppsbudgeten även när vi utmanar den.

När: 16 juni kl 9.00-9.45
Var: På Zoom. Länk kommer efter anmälan.

När du har anmält dig får du ett mejl till den mejladressen du angett. I mejlet finns en länk till Zoom, där föreläsningen hålls. Jag kommer också skicka ut mejl när föreläsningen närmar sig.

Om du inte fått mejlet, testa följande:​

  • Lägg till elisabet [at] hammaburg.se som betrodd avsändare

  • Kolla skräpmejlen

  • Använder du AOL, Yahoo eller Hotmail? Mejlen kan ibland ta upp till 24 timmar att komma fram. 

bottom of page