top of page
  • elisabethammaburg

Jag har en blogg!

Jag försökte blogga en gång på 2000-talet. Jag tror den hette "I Elisabets huvud" och på nått vis har väl inte så mycket hänt sen dess. Det här kommer ju också vara det som finns i mitt huvud men med tydlig inriktning på utmattningssyndrom, det man kan kalla personlig utveckling (jag föredrar personligt inveckling), självmedkänsla, arbetsmiljö, ledarskap. Det som har att göra med att kunna leva ett hållbart liv med ett hållbart arbetsliv, helt enkelt.


Det blir också ett arkiv där jag samlar ställen där man kan höra mer av mig och där jag kan skriva om det som kommer. Jag hoppas att det kan funka! Välkomna hit!


0 views0 comments

Recent Posts

See All

En dag i höstas kom det ett mejl från någon som hade hittat Förstå din utmattning - om att läka och hitta hem igen i en bokhandel. Så här skrev hon: Jag var på en bokaffär idag för att leta efter en s

bottom of page