top of page

YouTube-kanal om utmattningssyndrom

En dag i höstas kom det ett mejl från någon som hade hittat Förstå din utmattning - om att läka och hitta hem igen i en bokhandel. Så här skrev hon:


Jag var på en bokaffär idag för att leta efter en specifik bok. Jag hittade den och sen hittade jag din bok. Jag har suttit och bläddrat igenom boken nu och den känns helt fantastisk.


Hon hade aldrig skrivit till en författare innan och jag hade aldrig svarat en läsare och föreslagit att vi skulle ses. Men det gjorde jag den här gången. Det är jag glad för! Nu ses vi varannan vecka och spelar in ett nytt avsnitt av vår YouTube-kanal Tillsammans - ett samtal om att hålla i längden.


Vi pratar utifrån min bok i förhållande till våra egna erfarenheter (vi har båda varit utmattade) och en del konkreta tips om hur vi gör. Vi pratar om stress, både förebyggande och när det gått för långt. Vi hoppas att du ska känna att vi är på den här vägen tillsammans, att du inte är ensam och att vi är här med dig.
17 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page