top of page

Kan man sörja sig själv?

Ja, precis så kan det vara. I en utmattning lämnar vi något bakom oss för att komma vidare. Det vi behöver säga hejdå till är en del av oss själva. En del som vi troligen tyckte mycket om, även om sättet att leva på visade sig inte vara hållbart i längden. Sorg är ingen linjär process, men de flesta går igenom ungefär samma faser. Just det pratar jag och Åsa om i det här avsnittet.Vill du ha hjälp att ta dig igenom din utmattning får du gärna kontakta någon av oss så berättar vi hur vi kan stötta dig på vägen.


Åsa Nelson är utbildad stresspedagog och mindfulnesslärare. I sin verksamhet Fiffiga – För hållbar hälsa erbjuder hon bland annat samtal inom återhämtning och stresshantering. På plats i Malmö eller digitalt. www.fiffiga.se
16 views0 comments

Recent Posts

See All

Varningssignaler för utmattningssyndrom

På en föreläsning jag höll förra veckan fick jag frågan vilka som är mina varningssignaler på utmattningssyndrom. Jag skriver inte så ofta om det, de flesta som hänger hos mig vet att de är utmattade.

Comments


bottom of page