top of page

Stress och känslor - hur hänger det ihop?

Jag tror att det mest facinerande jag lärt mig under min quest att förstå utmattningssyndrom är hur stress och känslor hänger ihop. Eller ja, jag skulle hellre säga kroppsbudgeten och känslor, för i min förståelse är stress ett ord vi använder när vi inte förstår våra känslor...


Kanske förstår ni vad jag menar om ni tittar på samtalet jag och stresspedagogen Åsa Nelson hade om just stress och känslor. Samtalet utgår från min bok Förstå din utmattning - om att läka och hitta hem igen. (Just i skrivandes stund har jag bokrea. Passa på att investera i ditt eget exemplar!)


Vill du veta mer om hur känslor och kroppsbudgeten hänger ihop så rekommenderar att spana in min onlinekurs Förstå kroppsbudgeten. Modulen om känslor är den som liksom knyter ihop allt sammans!21 views0 comments

Recent Posts

See All

Varningssignaler för utmattningssyndrom

På en föreläsning jag höll förra veckan fick jag frågan vilka som är mina varningssignaler på utmattningssyndrom. Jag skriver inte så ofta om det, de flesta som hänger hos mig vet att de är utmattade.

Comments


bottom of page